THE SLIDE AREA


Her er en række klip / uddrag fra mine indspilninger med fokus på Slide / Bottleneck metoden:

“I Don’t Want You” Fra saints & legends:

“I Can’t Keep From Crying’ Sometimes” Fra saints & legends:

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Nighthawk

 

“I Hear Somebody Calling’ My Name” Fra Easy Street:

“Evangeline” Fra saints & legends:

“House Of The Rising’ Sun” Fra Easy Street:

“Behind The Sun” Fra saints & legends:

Fraklippet Outro 1:

Fraklippet Outro 2:

 

 

 

 

 

 

 

Tampa Red

Min ven Krølle Erik holdt nogle sessions på Ipsens Kaffebar i Brønshøj i håb om at skabe en scene i det Ingenmandsland vi kalder Brønshøj. Folke,- fællessang og alle genrer og typer var velkomne. En gang om ugen mødtes vi til fællesspisning og koncert. Her fik jeg min debut på lapsteel. Aldrig rådvild lånte jeg et shotglas i baren og vupti. Jeg vidste ikke at jeg kunne. Døm selv:

Her er en til:

Junco Partner. Man siger at der er ligeså mange vers i denne sang fra New Orleans som der en indbyggere i byen og jeg har spillet den på utallige måder. Her er en måde:

BLUES PÅ BÆNKEN:

Den årlige KFest i Nørrebroparken har et fast indslag “Blues På Bænken”. Kim Gutman & Søren Frederiksen er med her, men Hovedpersonen er lille William Andersen som må gå grueligt meget igennem før han går gå på scenen og bede om min IPhone. Billedkvaliteten er ikke den bedste:

Going’ Down The Road Feelin’ Bad: