Limbo Station


Musikere
Børge “Biceps” Jensen: Guitarer, vokal og percussion
Esben Just: Piano – orgel
Claus Hansen: Bas
Lars “Mitch” Fischermeann: Trommer
Gry Harrit: Vokal og kor
Cover
Maleri: Bumble Bee Bob Novak
Lay out: John Ovesen
Foto: Per Houby
Producere
Børge “Biceps” og Frank Birch.
Udgiver: Olufsen Records – Udgivelsesår 1989

 


WEEKEND AVISEN

Børge Biceps tager særdeles håndfast på rytmen. Her skinner inspirationen fra engelsk R&B tydeligt igennem – og hos lytteren melder der sig herlige minder om forbilleder som John Mayall, Eric Clapton og Jack Bruce.

Nummeret “Shine On” kunne være spillet lige over fra en Cream-LP med sine lange unisone passager. Pianisten Esben Just markerer sig ind imellem med et herligt honky-tonk klaver og en enkelt skæv ragtime. “Ease Your Mind” har den umiskendelige duft af natværtshus over sig -en uvurderlig ingrediens i blues-musikken. Dette nummer er skrevet af Esben Just i samarbejde med Børge Biceps, ellers er det Børge Biceps alene, der står for alt materialet på pladen.
– Ras

POLITIKEN
Børge “Biceps” Jensen bruger sin humor og stilbevidsthed med fin omtanke. Børge Biceps trives godt i bandsammenhæng på Lp’en Limbo Station. Han er en fortrinlig slideguitarist og her får han, især ved trommeslageren Lars “Mitch” Fischermann, et rytmiskfundament, der både lever og lytter. På den måde får numre som “The Automobile Song”, “The Girl I Love” og det fine instrumentalnummer “Marooned” plads til både humoren, de saftige fraseringer og et velovervejet, men spændstigt guitarspil. Biceps bruger netop humoren og stilbevidstheden godt.  Oveni det har Biceps og band en fin forståelse for at bluesmusik ikke kun er sang og lange guitarsoli. Den er også rytme og frække undertoner, En slags mental vuggen i hoftehofterne.
– Mark Girelli